Lidernet
Servei de Neteja

L' Empresa

Lidernet, des de la seva fundació el 2009 s'ha destacat com una de les companyies més importants en el sector de la neteja i higiene a les zones de Girona, Campllong, Sarrià de Ter, Vilablareix y Fornells de la Selva. La nostra vocació és ser una empresa especialista en la neteja que s'esforça a adequar-se a les expectatives de cada client , des de comunitats de veïns a oficines oferint una assistència integral, basada en l'estudi i assessorament sobre les condicions higièniques de cada instal·lació .  

Gràcies al compliment dels nostres compromisos i d'un treball cuidat, hem merescut la confiança dels nostres clients durant aquests anys. Aquesta ha estat la força que ens ha permès seguir forjant el nostre projecte empresarial.  

Lidernet és TRANSPARENT

Lidernet busca que cadascun dels seus clients sigui únic i per això treballem dia a dia en què tots els nostres serveis s'adaptin a les seves necessitats. El nostre treball es basa en la transparència, i per això cuidem molt la nostra imatge, la qualitat dels nostres productes, la legalitat i formes d'actuar dels nostres treballadors i l'optimització de tots els nostres mètodes.  

Lidernet cuida tots i cadascun dels productes que utilitza en els seus serveis. Equipats amb les principals marques i productes ecològics dins del sector de la neteja, el nostre objectiu és allargar la vida útil dels productes que tractem i mai perjudicar-los.  

L'optimització de tots els nostres serveis passa per un seguiment personal de tots els nostres clients i per un control exhaustiu garantint sempre la satisfacció de tots aquells que confiïn en nosaltres.

Per què escollir Lidernet

1    Recursos    Humans
Els nostres serveis estan avalats per un complet equip de professionals qualificats amb una àmplia experiència i especialització. Així mateix, disposem de especialistes en neteja tècnica de vidres,.  

2
    Responsabilitat Civil
Lidernet té contractada una assegurança de responsabilitat civil per cobrir qualsevol dany o desperfecte causat pel nostre personal en la realització dels treballs en les instal·lacions del client, més enllà de la formació i professionalitat del seu personal.  

3
    Maquinària i productes
Lidernet disposa per a la realització del seu treball de la més moderna maquinària i de les eines més apropiades per a cada tipus de neteja del mercat.